OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. július 25., csütörtök 11:43

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. július 25., csütörtök (OS) - Méltó körülményeket az Országos Onkológiai Intézetben!

    Az elmúlt napokban szomorúan ismerhette meg mindenki, hogy milyen körülmények között kell az Országos Onkológiai Intézetben várakozniuk a betegeknek. Minden beteg, de különösen a daganatos betegek emberhez méltó körülményeket érdemelnek az ellátás során. Ami a Kásler Miklós által korábban évekig vezetett intézményben – sajnos most már évek óta – zajlik, teljesen ellentétes ezzel az elvárással. Miközben arra jut pénz bőségesen, hogy adófizetői forintokból Vietnámban és Szíriában építsen kórházat a Kormány, addig Budapesten a halálos kórral küzdő, és a gyógyulásban reménykedő betegek egy alagsorban, méltatlan körülmények között kell, hogy várakozzanak. Mindezt Kásler Miklós tétlenül nézi. Ez is azt támasztja alá, hogy szakmailag is alkalmatlan a posztjára. A Jobbik elvárja, hogy Kásler Miklós, vagy alkalmatlansága esetén bárki más a kormányból, azonnal intézkedjen az Országos Onkológiai Intézetben uralkodó méltatlan körülmények felszámolása érdekében! Bizonyítsák be, hogy a magyar beteg fontosabb, mint a szír vagy a vietnámi.

Dr. Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.