OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. augusztus 1., csütörtök 12:12

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 1., csütörtök (OS) - SAJTÓKÖZLEMÉNY

    Magánkikötő Siófokon?

Az országos sajtóban is megjelent, balatonszéplaki magánkikötő létesítése kapcsán egészen eddig lakossági tiltakozás, ellenérzés nem fogalmazódott meg. A siófoki képviselőtestület 2014. óta, dr. Lengyel Róbert polgármester kezdeményezésére, két alkalommal tárgyalta a beruházást. A polgármester által előterjesztett két javaslat egyike a kikötőhöz tartozó parkoló létesítésének támogatására vonatkozott, a másik pedig a szomszédos szabadstrand egy részének lidósítását írta elő a befektetőnek. A polgármester és a képviselők többsége is úgy ítélte meg, hogy mindkét fejlesztés a város érdekét szolgálja, ezért az előterjesztéseket nagy többséggel szavazta meg a testület. A testületi többség annak ellenére is támogatta Lengyel Róbert előterjesztését, hogy a magánbefektető, a polgármester egykori tanácsadójának az apósa. A megjelent sajtóhírekben az is olvasható, hogy az üggyel kapcsolatban Lengyel Róbert polgármester azóta is hallgat. A Fidesz frakció lakossági fórumot kezdeményezett az ügyben és a siófokiak véleményét meghallgatva dönt a további lépésekről.
Azon médiumok, akik mindezek ellenkezőjét állítják és hamis információkkal próbálják meg félrevezetni a lakosságot, bírósági perre számíthatnak.

Siófok, 2019. Augusztus 1. Siófoki Önkormányzat
 Fidesz- frakció


     Kiadó: Fidesz

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.