OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2019. augusztus 3., szombat 13:10

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 3., szombat (OS) - A magyar állam történetének legdrágább autóbeszerzése: Miért titkolódzik a Pénzügyminisztérium?

        Az Orbán-kormány csillagászati összeget, 82 milliárd forintot akar elkölteni új gépkocsik vásárlására. Ezzel kapcsolatban érdeklődtem Pénzügyminisztériumnál, sajnos sikertelenül (https://www.parlament.hu/irom41/06891/06891-0001.pdf).  
     Ha a 82 milliárd forint közpénzből megfelelő számú mentő- és tűzoltóautót vesznek, akkor azt mondom: éppen ideje!
Ha viszont tízezer új közép és felsőkategóriás személygépkocsira, terepjáróra akarnak ennyi pénzt elkölteni, az elfogadhatatlan.
     Ezért megismétlem írásbeli kérdésemet és nyomatékosan kérem Varga Mihály miniszter urat, hogy küldje meg részemre vagy tegye közkinccsé a birtokában lévő terveket, pontos számokat, adatokat, típusbontással együtt.
     Mivel a Népszava információi szerint, a Pénzügyminisztérium 2019. augusztus 6-ig várja az ajánlatokat, biztos vagyok benne, hogy a részletes tájékoztatásnak nem lesz akadálya.
    
     Harangozó Tamás
     frakcióvezető-helyettes

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.