OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. augusztus 3., szombat 17:13

A Pannon Fényképészkör Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 3., szombat (OS) - Augusztus első szombatján kiosztották a III. Budapesti Fotósviadal díjait a 220Volt Szegedi úti üzletében. Az eredményhirdetés részeként a versenyzők és érdeklődők kiállításon nézhették meg a nyertes képeket.

        "Bízom benne, hogy azzal, hogy itt voltatok velünk május elején, mindenki nyert valamit" - mondta el Ruppert Tamás, az esemény főszervezője. "Mi sok élménnyel gazdagodtunk és sokat tanultunk" – tette hozzá. A veszprémi és balatonfüredi versenyekkel együtt ez már a tizedik Fotósviadal, melyen idén közel 150 versenyző vett részt - évről évre egyre többen. A jövő évi verseny időpontja május 9. lesz, szívesen várnak minden érdeklődőt.
     Dusha Béla, a zsűri elnöke elmondta, hogy amikor megkapja a képeket, az első dolga, hogy "valami intuíciót gyűjtsek az egész képanyagból", és a korábbi évekkel összevesse, összehasonlítsa. "Hogyan lehet a kiváltságosok hobbijából tömegsporttá avanzsálni a fotográfiát?" – tette fel a kérdést, majd meg is válaszolta: ehhez kellenek Ruppert Tamások, akik felvállalják ezt a munkát, hiszen itt elindult valami tíz évvel ezelőtt, amiből mára "népünnepély" lett. Kitért arra is, hogy a képek elbírálása során a kreativitás volt a legfontosabb, és úgy érzi, hogy nagyon átgondolt döntést hozott a zsűri.
     Az I. helyezett Ujvárosi Géza Bálint lett, aki értékes nyeremények mellett hazavihette a Fotósviadal vándorkupáját is. A II. helyezett Kilin Tamás lett, a III. helyen pedig Müller István végzett. A gyermek kategóriát Barabás Léna nyerte.

     Kiadó: Pannon Fényképészkör Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.