OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. augusztus 12., hétfő 10:33

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 12., hétfő (OS) - DK: Utazgasson Tarlós István a negyven fokos BKV-buszokon!

    Rengeteg panasz érkezett a BKV-buszokkal kapcsolatban. A legtöbb járművön nem működik a klíma, így az utasok 38-40 fokban zötykölődnek az amúgy is bosszantó nyári fővárosi felújítás-dömpingben.

A Demokratikus Koalíció szerint ez tarthatatlan állapot, és ezt a főpolgármester is elismerné, ha venné a fáradtságot és buszra szállna. Az idejéből kitelne, és koránál fogva neki még fizetni se kell a mobil szaunáért. Jó lenne, ha Tarlós István végre a saját bőrén tapasztalná meg milyen, mikor az utasokat kevesebbre becsülik, mint az állatokat, a marhákat például kifejezetten állatkínzás ilyen körülmények közt szállítani. A főváros vezetése hagyjon fel az emberkínzással, követeljük az európai színvonalú tömegközlekedést! 

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.