OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. augusztus 14., szerda 15:05

Az Állami Számvevőszék közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 14., szerda (OS) - Az Állami Számvevőszék 286 sajtótermék hirdetési árjegyzékét tette közzé honlapján a 2019. október 13-i helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választást megelőző kampányidőszakra vonatkozóan.

    Választást megelőző kampányidőszakban a választási eljárásról szóló törvény szerint politikai hirdetést kizárólag az a sajtótermék közölhet, amely előzőleg eljuttatta hirdetési árjegyzékét az ÁSZ részére. Erre a 2019. október 13-i helyi önkormányzati képviselők választását megelőző kampányidőszakra vonatkozóan a törvényi előírás szerint 2019. augusztus 2-ig, a nemzetiségi önkormányzati választáshoz kapcsolódóan 2019. augusztus 6-ig volt lehetőség. A határidő lejárta után megküldött dokumentumokat az ÁSZ nem vette figyelembe.

Az Állami Számvevőszék a határidőben beérkezett hirdetési árjegyzékeket feldolgozta és sajtótermékek szerinti bontásban a www.asz.hu oldalon a "Választások" menüpont alatt elérhetővé tette.

A helyi önkormányzati és a nemzetiségi önkormányzati választásokra vonatkozóan 176 nyomtatott és 110 elektronikus sajtótermék hirdetési árjegyzéke található meg a honlapon.
     Kiadó: Állami Számvevőszék

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.