OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. augusztus 15., csütörtök 16:31

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 15., csütörtök (OS) - Dán liberális vendégeink ledöbbentek az Orbán-kormány módszerein

    A Magyar Liberális Párt Bősz Anett országgyűlési képviselő és Sermer Ádám főpolgármester-jelölt képviseletében, valamint a párt ifjúsági szervezete, a Liberális Fiatalok Társasága (LiFT) a dán liberális párttal, a Venstrevel folytatott kétoldalú tárgyalásokat augusztus 15-én, a Liberálisok székházában. A Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) tagjai azért érkeztek Budapestre, hogy a magyarországi állapotokról tájékozódjanak. A jó hangulatú beszélgetés őszinte csodálkozássá alakult át vendégeink részéről, amikor a LiFT elnöke, Gergely Bence és nemzetközi kapcsolattartója, Kendrella Csaba a jelenlegi magyar állapotokról, az egészségügy és az oktatás helyzetéről, valamint a kormányzati korrupció mértékéről számolt be a dán delegációnak.

A  Venstre ifjúsági szervezetének képviselője beszámolónkra úgy reagált: Dániában nem az számít korrupciónak, amikor "semmiből a semmibe" vezető kisvasútvonalat építenek ki a miniszterelnök falujától, vagy amikor a miniszterelnök háza mellett húznak fel egy stadiont úgy, hogy egyikre sincs semmi szükség. Náluk már abból hatalmas botrány kerekedik, ha egy képviselő fehérneműt vásárol közpénzből.  
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.