OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2019. augusztus 18., vasárnap 10:46

A Terrorelhárítási Központ közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 18., vasárnap (OS) - 2019. augusztus 19-én, hétfőn a Belügyminiszter kijelölése alapján a Terrorelhárítási Központ (TEK) látja el a Sopronba érkező Angela Merkel német kancellárasszony és delegációjának biztosítását.

        A TEK felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a nemzetközileg védett személy soproni tartózkodása során a küldöttség mozgásával párhuzamosan - várhatóan 7:00 óra és 16:00 óra között - Sopron Várkerületben, valamint a városba vezető, illetve onnan kivezető útvonalakon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kerül sor.
     Az útvonal-korlátozásokat a hatóságok csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, így segítve a Sopronban közlekedőket.
     Az esetlegesen előforduló kényelmetlenségek miatt a közlekedők megértését, valamint türelmét kérjük és köszönjük.

     Terrorelhárítási Központ

     Kiadó: Terrorelhárítási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.