OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. augusztus 20., kedd 14:21

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 20., kedd (OS) - Az Orbán-kormány lerombolja István király 1000 éves álmát

    A Fidesz szembefordult államalapító nagy királyunk, Szent István örökségével. Az Orbán-kormány szembefordult az európai Magyarországgal.

Orbán Viktor és pártja az elmúlt években nyíltan tagadta meg az európai értékeket és nyugat-európai szövetségeseinket. Ahelyett, hogy az erősebb Európáért és az európai értékeken alapuló Magyarország megerősítéséért dolgozott volna, keleti diktátorokkal lépett szövetségre és hadat üzent a magyar demokráciának.

Az elmúlt kilenc évben Magyarország folyamatosan és látványosan leszakadt még régiós versenytársaihoz képest is. Az európai uniós támogatásokat az ország felzárkóztatása helyett a pártvagyon gyarapítására fordította a Fidesz-kormány. Magyarország Orbán Viktor korrupt és szabadságellenes politikája miatt gyengébbé és kiszolgáltatottabbá vált. A Fidesz félelmen és gyűlöletkeltésen alapuló kormányzása hazánk elszigetelődéséhez vezetett a kontinensen.

Ahhoz, hogy visszatérjünk az államalapító királyunk által kijelölt ösvényre, teljes fordulatra van szükség. Olyan kormányzásra, amely a demokráciára és az alapvető emberi jogokra épül.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.