OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. augusztus 28., szerda 11:12

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 28., szerda (OS) - Cser-Palkovics aggódik a környezetért, miközben Európa nyilvános vécéje működik a városában

    Dicséretes, hogy Cser-Palkovics András elhatárolódik fideszes párttársának, Kósa Lajosnak a brazíliai erdőtüzekkel kapcsolatban tett végtelenül ostoba kijelentésétől.

Ugyanakkor az már egyszerre nevetséges és képmutató, ahogy Cser-Palkovics arról beszél, hogy neki mennyire fontos a környezetvédelem és azért dolgozik, hogy Székesfehérvár zöld város legyen. Lehet, hogy a polgármester elfelejtette, - de a székesfehérváriak még mindig szagolják - hogy Dél-Európából származó több mint 150 ezer tonna vélhetően veszélyes anyagnak számító szennyvíziszappal árasztják el a jobb napokat látott királyok városát.

Emberileg és politikailag is megbukott az a városvezető, aki szó nélkül végig nézi azt, hogy a városában a lakóövezettől, bevásárlóközponttól pár száz méterre bűzölgő, vélhetően veszélyes hulladékot tárolnak.

Székesfehérvárnak friss levegőre van szüksége, ezért továbbra is azért dolgozunk, hogy minél előbb eltakarítsuk az újabb fideszes mutyi mocskát.

MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke és Márton Roland, Székesfehérvár közös ellenzéki polgármesterjelöltje
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.