OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 20. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 5., csütörtök 18:09

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - Magyarország biztonsága érdekében a kormány meghosszabbítja a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet

    Magyarország saját erejéből 2015 óta összesen 504 milliárd forintot fordított a határvédelemre, és fenntartjuk, hogy felháborító az, hogy a távozó Európai Bizottság a határvédelemre fordított kiadások alig több mint 1 %-t  térítené meg Magyarország számára, miközben az Európa biztonságát veszélyeztető bevándorlászervező ngo-khoz meg öntik a pénzt. A magyar kormány az olasz kormánycsere miatt figyelemmel követi az Afrika és Olaszország közötti migrációs útvonal alakulását is, mert félő, hogy ha az új baloldali olasz kormány megnyitja  a kikötőket, és akkor még súlyosabb migrációs válság lesz Európában.

       Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

    
-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.