OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 24. péntek
Ismertető


2019. szeptember 11., szerda 16:21

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 11., szerda (OS) - A Demokratikus Koalíció és a DK által támogatott jelöltek is leadtak minden ajánlást

    A Demokratikus Koalíció az önkormányzati választáson több, mint 2400 jelöltet támogat 23 budapesti kerületben, 23 megyei jogú városban, 123 tízezer fő feletti településen.
A DK által támogatott polgármester- és képviselőjelöltek mindegyike összegyűjtötte az induláshoz szükséges számú ajánlást, így mostanra mindannyian hivatalosan is jelöltekké váltak. Eközben a DK is összegyűjtötte a megyei pártlisták állításához szükséges ajánlásokat mind a 19 megyében. Az ellenzéki pártok 2 megyében állapodtak meg közös listáról, a másik 17-ben pedig önálló listaállításról, a mai napon ezek mindegyike hivatalossá vált.

A Demokratikus Koalíció mindenkinek nagyon köszöni a segítséget, aki ajánlásával segítette a DK által támogatott polgármester- és képviselőjelöltek elindulását, valamint a DK megyei pártlistáinak létrejöttét. A legeurópaibb pártként készen állunk arra, hogy október 13-án visszavegyük a településeinket a Fidesztől, és falunként, városonként, kerületenként és megyénként kezdjük el az európai Magyarország felépítését!

Varju László
országgyűlési képviselő, kampányfőnök
DK
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.