OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. szeptember 17., kedd 14:35

Önkormányzat 2019 - Fidesz: Karácsony Gergely megszavazta a patkányirtó cég kiválasztását
    Budapest, 2019. szeptember 17., kedd (MTI) - Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje megint csak saját alkalmatlanságáról állít ki bizonyítványt: egy olyan közbeszerzést támad, amelyet ő maga is megszavazott és részt is vett a patkányirtással megbízott cég kiválasztásában - közölte kedden a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.

        A Fidesz ezt arra reagálva írta, hogy Karácsony Gergely szerint a tipikus fideszes mutyi forgatókönyvének összes elemét látni lehet a fővárosi patkánymentesítésre kiírt közbeszerzési pályázatnál és az ügyben Tarlós István főpolgármester minden megnyilvánulása hazugság volt. Jelezte: hétfőn a bíróság kimondta, hogy "hazudtak és csaltak" a főváros vezetői a patkánymentesítésre kiírt közbeszerzés kapcsán.
     A kormánypárt reagálásában hangsúlyozta: miután Tarlós István főpolgármester az ügyben belső vizsgálatot indít, az ellenzék által javasolt bizottsági ülés csak kampánycélokat szolgál. Hozzátették: álságosnak tartják Karácsony Gergely hirtelen lelkesedését a közbeszerzési bizottság iránt. Ezt azzal magyarázták, hogy a kampányon kívül csak annyira érdekelte ez a téma, hogy 84 ülésből 16-ra ment el ebben a ciklusban.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.