OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. szeptember 21., szombat 15:34

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 21., szombat (OS) - A kormányhivatalok brutális létszámhiányát csak európai bérekkel lehetne orvosolni

    A kormány március 13-án azt ígérte a szakszervezeteknek, hogy kidolgoz egy bérfelzárkóztatási programot és megteremti a jogalapját a szociális ágazatban dolgozók kollektív szerződésének. A kormány nevében tárgyalók az ígéretek teljesítéséhez határidőket is szabtak: április 30-át és június 30-át. Mivel azonban sem az ígéreteket, sem a határidőket nem tartották be, a szakszervezetek úgy döntöttek: megtartják a márciusban felfüggesztett sztrájkot.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom támogatja az október 10-re tervezett munkabeszüntetésüket, harcukat a 21. századi, európai bérekért és munkakörülményekért.

Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik frakcióigazgatója
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.