OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. szeptember 21., szombat 17:15

Az Ipartestületek Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 21., szombat (OS) - Sikeresek voltak a JOGpontok projektek

    Szeptember 30-án zárulnak az európai uniós támogatásból megvalósuló, ingyenes jogi segítségnyújtást biztosító regionális JOGpontok projektek.  Ezzel kapcsolatban a jogi segítséget nyújtó szolgálatot elindító szervezetek az "Észak-Alföldi Jogpontok" projekt eredményeit értékelték Jászárokszálláson.

Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke szervezetének egyik kiemelkedő sikerének nevezte a projektek, amely három éves működése alatt az Észak-Alföldi régióban 28,688 munkavállalónak és vállalkozónak segített. A település polgármestere, Csőke István alpolgármester is nagyon hasznosnak nevezte a projektet, és örömét fejezte ki a várható folytatással kapcsolatban.
Rettich Tamás projektmenedzser részletes bemutatójából kiderült, a projektben vállalt számokat sikerült túlszárnyalni, és ezáltal a munkavállakóknak, egyéni, mikró – és kisvállalkozásnak még nagyobb hasznára válni. Dr. Wirth Ágnes, ügyvédnő, a Jászárokszállási Jogpont iroda tapasztalataival kapcsolatban aláhúzta, hogy legtöbben munkajoggal kapcsolatban fordultak hozzájuk, és a szolgáltatás sokat tett annak érdekében, hogy a munkabéke megmaradjon és hozzájárult a munkaadók és munkavállalók közötti konfliktusok kezeléséhez, a bíróság előtti fázisban.

Az Észak-Alföldi régióban az Ipartestületek Országos Szövetsége koordinálta az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatást, partnerségben a Munkástanácsok Országos Szövetségével.

     Kiadó: Ipartestületek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.