OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. szeptember 30., hétfő 19:35

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 30., hétfő (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: HAJRÁ ORBÁN VIKTOR!

    A civil szervezet gratulál Orbán Viktor Úrnak pártelnökként történt újraválasztása alkalmából. A Fidesz "régi-új" elnöke – immár sokadszor bebizonyosodott: az ország lakosságának elsöprő többsége, több mint kétharmada bizalmát élvezi. Meggyőződéssel állítjuk: a miniszterelnöki pozíciót is betöltő pártelnökhöz hasonló, nagy-formátumú, széles látókörű, népszerű vezetője az országnak Szent István óta nem volt. A megállapítást alátámasztja, hogy Európában – s szerte a nagyvilágban – irigyelnek minket, hogy ilyen politikust, államférfit tudhatunk magunkénak.
A Honfoglalás 2000 Egyesület büszke Orbán Viktorra! Megköszönjük az elmúlt évtizedekben a magyarság érdekében kifejtett, fáradságot nem kímélő munkáját, és jó egészséget, erőt kívánunk Viktornak, hogy büszkélkedhessünk miniszterelnökünkkel, s hogy legyen továbbra is Európa legmegbecsültebb, példamutató vezetője, hazánk védelmezője.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Orbán Viktor!

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu – Magyarország a Magyaroké Mozgalom

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.