2024. április 23. kedd

2019. szeptember 30., hétfő 19:35

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 30., hétfő (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: HAJRÁ ORBÁN VIKTOR!

A civil szervezet gratulál Orbán Viktor Úrnak pártelnökként történt újraválasztása alkalmából. A Fidesz "régi-új" elnöke – immár sokadszor bebizonyosodott: az ország lakosságának elsöprő többsége, több mint kétharmada bizalmát élvezi. Meggyőződéssel állítjuk: a miniszterelnöki pozíciót is betöltő pártelnökhöz hasonló, nagy-formátumú, széles látókörű, népszerű vezetője az országnak Szent István óta nem volt. A megállapítást alátámasztja, hogy Európában – s szerte a nagyvilágban – irigyelnek minket, hogy ilyen politikust, államférfit tudhatunk magunkénak.
A Honfoglalás 2000 Egyesület büszke Orbán Viktorra! Megköszönjük az elmúlt évtizedekben a magyarság érdekében kifejtett, fáradságot nem kímélő munkáját, és jó egészséget, erőt kívánunk Viktornak, hogy büszkélkedhessünk miniszterelnökünkkel, s hogy legyen továbbra is Európa legmegbecsültebb, példamutató vezetője, hazánk védelmezője.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Orbán Viktor!

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu – Magyarország a Magyaroké Mozgalom

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület