OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 4. csütörtök
Ismertető


2019. október 3., csütörtök 12:22

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - Mentők Budapesten: egy óra múlva itt vagyunk…

    Ahhoz vajon mit szól Tarlós István, hogy a pártja, a Fidesz annyira tönkretette az egészségügyi ellátást, hogy már Budapesten sem érnek ki a mentők egy órán belül a betegekhez. Ez a tény is csak alátámasztja azt a statisztikát, amely szerint 10-ből 8 haláleset megelőzhető lenne, ha a betegek időben kapnának megfelelő ellátást.

Budapesten válságos helyzetben van az egészségügy, Tarlós István pedig, mint ahogy azt elvárják tőle, Orbán bábjaként csendben végig nézi, hogy hogyan kerülnek napról napra egyre kiszolgáltatottabb helyzetbe a budapestiek.

Ennyit hozott a budapestieknek Tarlós nagy barátsága Orbánnal: egy óra alatt érnek ki a mentők a sérültekhez. A jelenlegi főpolgármester pedig ezzel a bensőséges kapcsolattal kampányol, így mindenki számára világos lehet, hogy Tarlósnak mindig Orbán lesz az első és nem Budapest.

Hogyan lehet az, hogy a kormánynak van évente 75 milliárdja propagandára, van 82 milliárdja luxusautók beszerzésére, vannak 100 milliárdjai stadionokra, de annak megoldására már nincs pénze, hogy a mentők ne csak egy óra múlva érjenek ki a sérültekhez.

Az MSZP szerint nem lehet semmi sem fontosabb az emberi életnél, ezért követeljük az egészségügyi költségvetés megemelését, és a mentősök tragikus helyzetének azonnali rendezését.


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.