OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 4. csütörtök
Ismertető


2019. október 3., csütörtök 12:25

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - Átragasztották az ellenzék jelöltjeinek plakátjait Erzsébetvárosban - a DK a helyi Választási Bizottsághoz fordul

    Csütörtök reggelre Erzsébetvárosban átragasztották több közös ellenzéki jelölt plakátjait. Az egyébként szabályosan elhelyezett ellenzéki plakátokra Mága Zoltán hirdetése került.

A Demokratikus Koalíció a helyi Választási Bizottsághoz fordul az eset miatt. Mága Zoltán plakátjait szabálytalanul helyezték el, ezért a DK kéri, hogy a felelős hozza helyre az okozott kárt, és a jövőben ne az ellenzéki pártoknak járó hirdetési felületeket használja reklámozásra! Mága Zoltán a kormánytól kapott 350 millió forintos támogatásból ugyanis könnyedén találhat megfelelő és szabályos plakáthelyeket is.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.