OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. október 10., csütörtök 14:55

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2019. október 10., csütörtök (OS) -

    Anélkül, hogy pusztán a fentiek alapján Puzsér Róbertet főpolgármester jelöltként minősíteném, kötelességemnek tartom kijelenteni, hogy a jelölteknek szóló elvárásaink szempontjából mindeddig ő volt az egyetlen, aki érzékelhetően és igen komolyan foglalkozott az elvárásainkkal.

Megjegyzendő, hogy a kerületi polgármesterjelöltek közül eddig ötről tudunk, aki már Karácsony Gergelyhez hasonlóan aláírta a civilek követeléslistáját, és hírek szerint még újabb aláírókra is lehet számítani. Két kerületi képviselőjelölt aláírásáról tudunk, és szintén újabbakat is várunk.

Indokolhatatlanul furcsa, sőt bárhonnan jövő ilyen irányú felvetés esetén rendkívül kínos lenne, ha mi civilként nem fordítanánk kiemelt figyelmet éppen a hozzánk leginkább hasonló, és adott esetben főpolgármesteri tevékenységét is a klasszikus értelemben, civilként (azaz nem pártpolitikusként) politizálva végezni kívánó jelöltnek, Puzsér Róbertnek a tevékenységére és nekünk küldött válaszára.

Ne csak azt nézzünk, hogy kinek milyen esélye van, hisz’ nekünk, a már a migránsok előtt a hatalom által (a csicskásszervezetek kivételével) gyanús, ellenséges szerveződésekként bemutatott civileknek sincs sok esélyünk, megnyilvánulási lehetőségünk. A pillanatnyi esélyektől függetlenül keressük és közvetítsük az értékalapú elvek üzenetét, és ne dőljünk be újra és újra a csak pártérdekben gondolkodó, de ciklusonként mindennél bizonyosabban mindeddig csalódást okozó megélhetési pártpolitikusoknak!

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.