OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. október 10., csütörtök 14:55

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (6. rész)
    Budapest, 2019. október 10., csütörtök (OS) -

    Talán a 20 évig pozíciójában lévő Demszky Gábor, vagy a 9 éve a fővárost irányító Tarlós István főpolgármesternek születtek?

Az e tisztségre semmilyen alkalmasságot nem bizonyított Demszky Gábor semmire nem ment volna háttéremberei, különösen pénzügyekért felelős helyettese, Atkári János nélkül.

Demszky egyet jól tudott, a főváros vezetőjeként a mindenkori vezető kormánypárttal szemben kihasználni politikai zsarolási potenciálját. A káderhiányos pártpolitika szégyenére öt cikluson keresztül újraválasztották.

Atkári János, aki Tarlós István főtanácsadójaként tért vissza, mindkettőjük bizalmi embere volt, és szakemberként megfelelő pozícióban bizonyára akár Puzsér és más is jól tudná hasznosítani kiváló képességeit.

A főváros élete Tarlós alatt sem lett sokkal jobb. Nem kockáztatta tervezett karrierjét, hogy a főváros érdekében megpróbáljon nagy tettek megvalósításába belevágni.

Pedig Budapest emberi élettérnek mondhatóvá tételéhez új, bátor víziókra, igen erős kritikai érzékre, és karrierhangsúlyos spekuláció helyett kockázatvállalásra is szükség lenne.

Ilyen kádere a mai, csak pártpolitikában gondolkodni képes politikai osztálynak nincs.

Ne féljünk a jelentkezők közül a legjobbat támogatni!

Puzsér az élhető, tiszta levegőjű, pihenésre is alkalmas, nem főként stressz forrásként eszünkbe jutó város irányába akar változtatni, ami jó minta lehetne minden hasonló gondokkal is küszködő városunk számára is.

Pós Péter, az ABOSZ elnöke

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.