OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 10. hétfő
Ismertető


2019. október 12., szombat 12:06

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2019. október 12., szombat (OS) - A körözött bűnöző hálája: Gruevszki is szavazhat a Fideszre

    A börtönbüntetés elől a hazájából kiszöktetett észak-macedón exminiszterelnök, Nikola Gruevszki vasárnap kifejezheti háláját egy vokssal Orbán Viktornak, hiszen hála a VIP-menekültstátuszának ő is részt vehet a választáson.

Azonban nincs kétségünk afelől, hogy ennél sokkal több mindennel hálálhatta meg a Fidesznek azt, hogy sikerült elkerülnie a börtönt. Valószínűleg nem csak egy szavazatért vállalták be a magyar diplomatákkal végrehajtott nemzetközi botrányt okozó szöktetést. Valószínűleg nem csak a régi barátság miatt kapott VIP-menekültstátuszt az elfogatóparancs ellenére is egy elítélt bűnöző.

A demokrácia újabb szemen köpése, hogy Orbán Viktor kegyelméből egy börtön elől menekülő, elítélt, korrupt politikus szabadon élhet és szavazhat Magyarországon.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.