OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. október 14., hétfő 16:05

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. október 14., hétfő (OS) - Idén is megszervezi kéthetes őszi képzését a Magyar Lovasterápia Szövetség október II. felében

    A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjában kerül sor a Magyar Lovasterápia Szövetség – immár hagyományosnak mondható – lovasterápiával kapcsolatos programjaira 2019. október II. felében , melyre pszichológusokat, gyógypedagógusokat, lovasokat és gyógytornászokat várnak.  
A Magyar Lovasterápia Szövetség minden évben tíznapos szakmai továbbképzést szervez, melyre pszichológusokat, gyógypedagógusokat, lovasokat és gyógytornászokat várnak. A program keretében az MLTSZ lovasvizsgákra felkészítő hetet is tart, és ekkor bonyolítják le a Német Lovas Szövetség vizsgarendszere szerinti RA-s lovasvizsgákat is.
E két hét leforgása alatt sor kerül a lovasterapeuta-képzéseket befejező résztvevők szakmai záróvizsgájára is.
A Szövetség idén ünnepli megalakulásának 22. évfordulóját, aminek alkalmából hazai és nemzetközi lovasterápiás szakemberek tartanak előadásokat a lovasterápia minden területéről október végi hétvégéjén. A konferencia  minden érdeklődő számára nyitott, helyszíne a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központja.
Bővebb információ a www.lovasterapia.hu honlapon a "Konferencia/Conference" címszó alatt olvashatóak.

     Kiadó: Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.