2024. április 26. péntek

2019. október 18., péntek 10:04

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. október 18., péntek (OS) - Az Erzsébet Táborokat és a gyermekprogramokat szervező és megvalósító Erzsébet Alapítvány jelentkezést hirdetett a hagyományos fővárosi Erzsébet-karácsonyra.

Idén több mint 7 ezren vehetnek részt a budapesti ünnepi programon, amely a Fővárosi Nagycirkuszban lesz december közepén. Az Erzsébet Alapítvány összesen hat ingyenes cirkuszi előadással, számos kiegészítő gyermekprogrammal és karácsonyi ajándékokkal várja a 1-12. évfolyamos diákcsoportokat. A Hófödte Álom – Ősi cirkuszi mese című ünnepi műsort, a látványos helyszíni programokat, az iskolások utazási költségét, valamint a program ideje alatti étkezést és az úticsomagot is a táboroztatási program biztosítja. Az Erzsébet-karácsonyra magyarországi köznevelési intézmények jelentkezhetnek minimum 10 maximum 150 fős tanulói csoportokkal az erzsebettaborok.hu oldalról elérhető E-TÁBOR PLUSZ online felületen.

Kiadó: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány