OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. október 18., péntek 10:04

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. október 18., péntek (OS) - Az Erzsébet Táborokat és a gyermekprogramokat szervező és megvalósító Erzsébet Alapítvány jelentkezést hirdetett a hagyományos fővárosi Erzsébet-karácsonyra.

        Idén több mint 7 ezren vehetnek részt a budapesti ünnepi programon, amely a Fővárosi Nagycirkuszban lesz december közepén. Az Erzsébet Alapítvány összesen hat ingyenes cirkuszi előadással, számos kiegészítő gyermekprogrammal és karácsonyi ajándékokkal várja a 1-12. évfolyamos diákcsoportokat. A Hófödte Álom – Ősi cirkuszi mese című ünnepi műsort, a látványos helyszíni programokat, az iskolások utazási költségét, valamint a program ideje alatti étkezést és az úticsomagot is a táboroztatási program biztosítja. Az Erzsébet-karácsonyra magyarországi köznevelési intézmények jelentkezhetnek minimum 10 maximum 150 fős tanulói csoportokkal az erzsebettaborok.hu oldalról elérhető E-TÁBOR PLUSZ online felületen.

     Kiadó: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.