OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. november 13., szerda 13:10

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. november 13., szerda (OS) - 700 milliárd forintunkba kerül a kormány becstelensége

        Elképedéssel olvastuk Jávor Benedek volt európai parlamenti képviselő számításait, melyek szerint annál is sokkal több pénzt bukhatott Magyarország, amit eddig gondoltunk. Ennek oka az, hogy a magyar kormány az országba érkező támogatások jelentős részével már meg sem próbált elszámolni, hanem számla híján vállalta, hogy saját zsebből (azaz a magyar emberek zsebéből) fizet ki olyan projekteket, amelyeket az Európai Unió állt volna. A magyar kormány tehát beismerte, hogy lopott és most a magyarokra hárítja ennek költségeit, 700 milliárd forintot.
     Teszi ezt a Fidesz-kormány akkor, amikor egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a hasonló korrupciós ügyek és a jogállamiság felszámolása miatt az Európai Unió meg fogja vonni a pénzügyi támogatásokat, ez pedig végzetes következményekkel járhat az uniós forrásokra utalt országunkra nézve. Sajnos úgy tűnik, hogy a Fidesznek és oligarcháinak még ez sem túl nagy ár azért, hogy a magyar embereknek küldött pénzeket csapolhassák.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.