OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. november 14., csütörtök 11:42

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. november 14., csütörtök (OS) - Erős figyelmeztetés, hogy az ellenzéket ma is ugyanazok a Gyurcsányék vezetik, akik egyszer már  tönkretették a magyar gazdaságot - reagálás a GDP adatokra

    A Fidesz-KDNP kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, és uniós átlag fölött nő a magyar gazdaság. Nagyon erős figyelmezető jel, hogy az ellenzéket ma is ugyanazok a Gyurcsányék vezetik, akik egyszer már tönkretették a magyar gazdaságot, és ha tehetnék, újra tönkretennék. A balliberálisok a gazdaságpolitikában sem képviselték soha a nemzeti érdekeket és kezdettől támadják a nemzeti kormány gazdaságpolitikáját. A kormánypártok készek támogatni a parlament előtt lévő további gazdaságösztönző intézkedéseket és továbbra is azt képviseljük, hogy a gazdasági eredményeket a gyermekes családokra, a fiatalokra, a nyugdíjasokra, a magyar falvak és városok fejlesztésére kell visszafordítani.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.