2024. április 26. péntek

2019. november 25., hétfő 07:44

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. november 25., hétfő (OS) -

"Bár én kaptam a díjat, a nálunk dolgozó közel száz főnek köszönhető, hogy ilyen szépen fejlődünk. Hálás vagyok Debrecen városának és az egyetemnek, akik ontják magukból a fiatal tehetségeket. Köszönet a FIVOSZ-nak is, amelynek már sok-sok éve tagjai vagyunk, és nagyon sokat támogatott bennünket. Remélem, hogy jó példakép lehetek a következő egy évben a fiatal vállalkozóknak" - mondta Zajdó Csaba, az Országos Fiatal Vállalkozói Díj idei nyertese.

Rekord a Fiatal Vállalkozók Hetén

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj átadására a Fiatal Vállalkozók Hete programsorozat zárásaként került sor péntek este a Gundel étteremben. Rekordszámú, több mint 12 ezer vendég regisztrált 2019-ben országszerte a Fiatal Vállalkozók Hetére. Az üzleti és karrier show-t idén 6 vidéki városban és Budapesten, a Bálnában rendezte meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ). Az ingyenes programsorozaton ismert és sikeres vállalkozók, üzletemberek, állami szereplők előadásait és beszélgetéseit hallgathatták meg az érdeklődők. Az idén 12. alkalommal megrendezett Fiatal Vállakozók Hetének célja, hogy megfelelő ösztönzést és ötleteket találva gyorsabban tudjanak sikeressé válni a résztvevők.

Kiadó: Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége