OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. november 25., hétfő 17:03

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye
    Budapest, 2019. november 25., hétfő (OS) - Számít az emberek véleménye az új Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégia kapcsán.

    A Brüsszel által előírt cselekvési tervek elkészítése kapcsán Magyarország minden esetben társadalmi egyeztetésre bocsátotta a témát. Ilyen volt például a Nemzeti Energiahatékonysági Cselekvési Terv, a Megújuló Energia Hasznosítási Cselekvési Terv és a Második Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia.

Örülünk annak, hogy a kérdőívet ennyien, több mint 200 ezren töltötték ki. Mindenkinek a véleménye számít,  a beérkezett válaszokat a minisztérium kiértékeli, annak eredményeit nyilvánosságra fogjuk hozni. Ezt követően tárgyal majd a kérdésről a kormány.  Magyarország kormánya – ahogyan eddig is - a magyar emberek véleményének figyelembevételével fogja meghozni döntését.
     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.