OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. november 28., csütörtök 14:18

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. november 28., csütörtök (OS) - Fidesz: Gyurcsány és a szocialisták több ezer pedagógust tettek utcára - reagálás Kunhalmi Ágnes (MSZP), Tordai Bence (Párbeszéd) és Arató Gergely (DK) nyilatkozatára

        Az ellenzék, ahogy mindig, most is csak politikai célokra akarja felhasználni a pedagógusokat, de amikor kormányoztak, akkor mindig csak elvettek a pedagógusoktól. Gyurcsány és a szocialisták több ezer pedagógust tettek az utcára, elvettek tőlük egy havi bért, megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták őket és az elmúlt években egyszer sem szavazták meg a pedagógus-béremelést. A pedagógusok bére az elmúlt években átlagosan 50 százalékkal emelkedett, 2010-hez képest 355 milliárddal többet költünk a pedagógusbérekre. A szakképzésben dolgozó pedagógusok bére jövőre átlagosan 30 százalékkal emelkedik, és ahogy a kormány jelezte, nyitott minden további tárgyalásra.  

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség


     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.