OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető


2019. november 29., péntek 17:28

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. november 29., péntek (OS) - A klímaváltozás fontosabb annál, hogy politikai akciókra használja az ellenzék – reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozataira

    A klímaváltozás fontosabb annál, hogy politikai akciókra használja az ellenzék, mert gyermekeink jövője a tét. Magyarország cselekszik, hiszen hazánkban 2030-ra 90 százalékban karbonsemleges kibocsátás lesz. Minden konstruktív intézkedést készen állunk támogatni, a klímaváltozás elleni küzdelem nem arról szól, hogy nagyobb fizetést és szolgálati autót kapjanak egyes ellenzéki politikusok. Az ellenzéki vezetésű Budapesten az elmúlt egy hónapban a klímavédelem területén csak annyi történt, hogy a klímavédelemért felelős főpolgármester-helyettesnek, Dorosz Dávidnak 1,3 millió forintos fizetést és autót adtak.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
    
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.