OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető


2019. december 2., hétfő 15:00

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. december 2., hétfő (OS) - DK: Sebián-Petrovszki László kiegészítette parlamenti esküjét - A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője az orbáni Alaptörvény helyett demokratikus Alkotmányért harcol

    Sebián-Petrovszki László, a László Imre polgármester helyébe lépő országgyűlési képviselő hétfő délután tette le esküjét az Országgyűlés előtt.

A Demokratikus Koalíció új képviselője a hivatalos eskü szövegét az alábbiakkal egészítette ki: “Minden törekvésemmel azon leszek, hogy helyreállítsuk a Köztársaságot, és új demokratikus Alkotmányt adjunk a Hazának!" Mi, európai magyarok ugyanis nem az orbáni Alaptörvényt tekintjük mércének, hanem a hazát, a köztársaságot és a demokratikus alapértékeket, amelyek egy zsarnoki rendszerrel ellentétben örök értéket képviselnek.

Barkóczi Balázs
Szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.