OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. december 14., szombat 18:44

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2019. december 14., szombat (OS) - Család és gyermeknevelés – stressz vagy öröm? - konferencia

    A családok társadalmunk legalapvetőbb építőkövei, mégis gyakran szomorúsággal, tanácstalansággal és viszontagságokkal teli az életük.

Az emberi jogok világnapja alkalmából került megrendezésre a családról és a gyermeknevelésről szóló előadás a Szcientológia Egyház közösségi termében. A rendezvény házigazdája az Egy Toleránsabb Világért Alapítvány volt, akik többek között a Fiatalok az Emberi Jogokért magyarországi programot is működtetik.

Az előadók abban igyekeztek gyakorlati segítséget nyújtani a résztvevőknek, hogy szülőként, pedagógusként vagy akár csak érintettként hogyan tudnak segíteni a gyerekeknek felülkerekedni a jelen társadalmi problémákon.

Elsőként Barsi Klára, a Boldog Család csoport elnöke beszélt arról, hogy mik is egy szülő kötelességei.

Ezután egy tapasztalt tanító, mentálhigiénikus és népművelő osztotta meg tapasztalatait. Örömmel látta és hatalmas előnynek tartotta, hogy a Szcientológia Egyház milyen kiemelkedően foglalkozik a fiatalokkal.

Novák Antónia, a Virágozz és Prosperálj Alapítvány elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy sokkal kevesebben házasodnak már, mivel az emberek nagy része elvesztette a hitét a házasságban, pedig rengeteg szépség és öröm rejlik benne.

Az estet Rajkai Emőke, az Egy Toleránsabb Világért Alapítvány elnöke zárta, aki az összefogás erejéről beszélt, aminek bőrszínre, nemre, nemzeti hovatartozásra és vallásra való tekintet nélkül kellene érvényesülnie.
     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.