OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. december 16., hétfő 17:43

A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. december 16., hétfő (OS) -

    Sikeres évzárás és új ügyvezető elnök az NPRSZ élén

A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete december 13-án tartotta évzáró fogadását az Esterházy Kúrián.
A kiváló hangulatú rendezvényen Horváth Attila elnök méltatta a szakmai sikerekben gazdag évet. Megköszönte a tagok aktív munkáját, a szakmai napok előadóinak a színvonalas kerekasztal-beszélgetéseket és prezentációkat, az állandó szponzoroknak a támogatást, a Pénzügyminisztériumnak a helyszínt. Ezt követően nem csak szimbolikusan adta át a stafétát Nagy Józsefnek, aki 2020-ban fogja ellátni az ügyvezető elnöki teendőket a demokratikus alapon működő rotációs elnökségi rendszer szerint.

Nagy József hangsúlyozta, hogy továbbra is magas színvonalú és tartalmas rendezvényeket tervez. Tájékoztatott, hogy december 10-én Hossó Nikoletta alapító elnökkel személyesen is megköszönték a Pénzügyminisztérium közigazgatási államtitkárának a Pénztárterem biztosítását, egyúttal a szakmai napok méltó keretek között történő jövőbeni megvalósulását is.

A beszédek után az Esterházy Etyeki Kúria mutatkozott be Méhész Sándor főborász tételeivel. A vacsorát követő desszert a Hatvani Rétesház és Tóth Magdolna jóvoltából került az asztalokra.

Bejelentették, hogy az NPRSZ nyitórendezvénye hazánk első diplomácia- és protokolltörténeti kiállításának megnyitója lesz január 22-én a Magyar Kereskedelmi- és Vendéglátóipari Múzeumban.

WEB:https://europrotokoll.hu/nemzetkozi-protokoll-szakemberek-szervezete/
     Kiadó: Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.