OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2019. december 21., szombat 12:03

A Krajczáros Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. december 21., szombat (OS) - Egyedül nem megy… Ám a héten kellemes, nem mindennapos meglepetés ért

        - A bankszámlánkra 2 fő magánszemélytől érkezett számunkra jelentős pénzbeli adomány: Dr. K. Ferenc úr, Szegedről, H. Zoltán úr, Bp-ről- G. András úr BT-je évek óta, így az idén decemberben sem feledkezett meg rólunk. Akadnak persze más vállalkozók is, akik esetenként árkedvezménnyel vagy grátisz munkával, termékkel válnak részeseivé a produktumunknak (pl. D. László - Vecsés, Z. Sándor - Fvárcsurgó, P. Dániel - Szfvár, M. László - Fvár, Ó. László - Fvár
     - Az idei év során néhány magánszemély is úgy ítélte meg, hogy fontos munkát végzünk és ezért alkalmanként küldtek a tevékenységünkhöz támogatást (pl. H-né B.Zsuzsa – Bp, M. Gabriella – Bp, B. Regina, T. Ádám – Debrecen, Dr. P. István, Rajkó Frantisek – Komarno, Sz. Gabriella).
     - Köszönet illeti azokat a magánszemélyeket is, akik évek óta havi rendszerességgel utalnak 500-2000 Ft adományt.
     - E támogatói kört növelik azon hazai és külföldi művészek, akik nem kevés festményt adományoztak a 2013-ban megkezdett "Ecsettel a békéért" c. projektünkhöz, melynek révén mostanra milliós értékű, 600 db-ból álló festmény gyűjteményt tudunk bemutatni a téma iránt érdeklődőknek itthon és a határainkon túl.
     - Szólnom kell azokról a hétköznapi hősökről is, akik sok-sok esztendeje évente mintegy 6-7 ezer önkéntes munkaórával segítik a programjaink megvalósulását.

     Kiadó: Krajczáros Alapítvány

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.