OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. január 15., szerda 16:58

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. január 15., szerda (OS) -

    A Giro d’Italia szervezői nem kértek pénzügyi támogatást a Fővárosi Önkormányzattól. Május 9-10-én azonban komolyan végig kell gondolni a közlekedés szervezését, mert a Giro-n kívül ezen a hétvégén tartják Budapesten a női kézilabda Final Fourt, a 16 év – 16 kilométer Európai Uniós futást, sőt másnap kezdődik az úszó-Európa-bajnokság is. 2019-ben Brüsszelben a Tour de France nagy rajtjának hétvégéjén két napig ingyenessé tették a közösségi közlekedést, és ezért vetettük fel, hogy valószínűleg Budapesten is érdemes lenne ezt megfontolni, sőt érdemes lenne a belvárostól távolabb parkolóhelyeket kialakítani, és közösségi közlekedéssel behozni a szurkolókat a központba. Ennek vannak költségei, de ha nem sikerül erről megállapodni, akkor természetesen az ingyenes tömegközlekedés nélkül is meg lehet szervezni a Giro Nagy Rajtját.
     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.