OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. január 21., kedd 18:44

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. január 21., kedd (OS) - Származásuk és pártállásuk alapján listázták a bajai lakosokat a Fidesz megbízásából

    Sajtóinformációk szerint még 2013-ban Baján közvélemény-kutatásnak álcázva gyűjthettek adatokat az ott élők pártállásáról, roma származásáról és Zsigó Róbert akkori fideszes polgármesterhez való hozzáállásukról.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik az aljas módszerek és a listázás ellen. Még Orbán pártjának sincs joga megkülönböztetni az embereket származásuk vagy pártpreferenciájuk alapján. Egy valódi polgármester pedig városa, települése minden lakójáért felelős és minden lakójának ugyanúgy felel, akár szimpatizálnak vele, akár nem.

László Károly,
A DK Bács-Kiskun 6. választókerületi elnöke

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.