OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. január 21., kedd 23:04

A Magyar Alvás Szövetség közleménye
    Budapest, 2020. január 21., kedd (OS) - ALVÁS  ÉVE  MAGYARORSZÁGON 2020.

    ALVÁS  ÉVE  MAGYARORSZÁGON 2020.
A MAGYAR ALVÁS SZÖVETSÉG FELHÍVÁSA

A World Association of Sleep Medicin/World Sleep Society magyarországi partnerszervezete, a Magyar Alvás Szövetség 2020-ban meghirdeti az Alvás Évét. Az  alváskultúra  hazai szakembereinek tapasztalataival erősítik a globális kampányban résztvevők nemzetközi üzenetét: "Better Sleep, Better  Life, Better Planet - Jobb alvás, jobb élet, jobb világ." Magyarországon a felnőtt lakosságnak több mint harminc százaléka küzd alvásproblémákkal. Egyre kevesebbet és egyre rosszabbul alszunk, miközben a teendőink eredményes megvalósításához nélkülözhetetlen a mindennapi jó alvás. A Magyar Alvás Szövetség kezdeményezésére és szervezésében az alváshoz kapcsolódó egészségügyi ismeretterjesztés új formáit kívánják bevezetni, nemzetközi kapcsolatrendszerük közvetítésével az alváskultúra széles körű megismertetését vállalják. Márciusban kerül sor a World Sleep Day/Alvás Világnapja magyarországi eseménysorozat nyitányára a Magyar Tudományos Akadémián, európai standardok alapján kidolgozzák a hazai digitális alvás-coaching platformot, megkezdik a hazai alvástérkép készítését országos felmérés alapján, és továbbfejlesztik az alvásterapeuta képzést. Mindazoknak a kapcsolódását várják, akik bármilyen formában szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarországon jobban aludjanak az emberek (Infó: Magyar Alvás Szövetség ; www.napialvas.hu ; e-mail: gngy@gngy.eu)    

     Kiadó: Magyar Alvás Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.