OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. január 22., szerda 10:42

JAVÍTÁS - OS - A Miniszterelnökség közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. január 22., szerda (OS) - Pozitív lépések várhatóak a muravidéki magyarok, illetve a rábavidéki szlovének számára

    Soltész Miklós végül az Érseki Hivatalba látogatott, ahol Franc Sustar püspök, a Ljubljanai Főegyházmegye általános helynöke fogadta. Az államtitkár tájékoztatást adott a magyarországi szlovén közösség hitéletét segítő kormányzati támogatásokról, valamint a magyar kormány egyház- és nemzetiségpolitikájáról. A püspök egyetértett azzal, hogy a keresztény hit és kultúra megőrzésében mindkét nemzetnek komoly a felelőssége, amelyben szükség van az egyházak és a nemzetiségi közösségek munkájára is.
    
     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.