OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. február 11., kedd 13:11

A Tett és Védelem Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OS) -

    A szélsőségek által szervezett rendezvények viszont azt sulykolták: a Budapestet és Európát "hősiesen védő" német és magyar katonák "bátran helytálltak", amelyről évről évre meg kell emlékezni. A Hír TV tudósítása elfogadhatónak állítja be a szélsőséges jelképek használatát és a szervezők által képviselt kirekesztő szélsőséges nézeteket, így akarva-akaratlanul hozzájárulhat a jelképekhez köthető szélsőjobboldali eszmék széles körű terjedéséhez és megerősödéséhez, megszegve ezzel az 1947-es párizsi békeszerződésben rögzítetteket. Egyértelmű magyarázatot várunk a Hír TV-től arra vonatkozóan is, hogy miként kerülhetett adásba a büntetőjogi kérdéseket is felvető tudósítás?

     Kiadó: Tett és Védelem Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.