OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. február 21., péntek 11:38

A Junior Achievement Magyarország közleménye
    Budapest, 2020. február 21., péntek (OS) - 2020. február 18-án Budapesten az NN Biztosító székházában megszervezett Árnyékprogramon élményekkel gazdag napot tölthettek el a szakképzésben és felsőoktatásban tanuló diákok és az őket fogadó NN mentorok.

    2020. február 18-án Budapesten az NN Biztosító székházában megszervezett Árnyékprogramon élményekkel gazdag napot tölthettek el a szakképzésben és felsőoktatásban tanuló diákok.
Az NN Biztosító és a Junior Achievement Magyarország közös programjának célja, hogy segítse a fiatalok pályaválasztását úgy, hogy ezen a napon a diákok "árnyékként" követhették az előzetesen kiválasztott területen dolgozó szakembert (mentort). A reggeli ismerkedést követően a mentorok folytatták a szokásos napi rutinjukat, annyi különbséggel, hogy ezt most nem egyedül tették. Együtt mentek megbeszélésekre, eligazításokra vagy akár tárgyalásokra is. Az idő gyorsan telt mind a HR, a Marketing-Kommunikáció, Business Analysis, Aktuáris és az IT vezető munkakörben egyaránt. Megismerkedhettek speciális szoftverekkel vagy kifejezésekkel. A kezdeti megszeppenés a nap végére szinte teljesen elmúlt és a záró eseménynél már felpezsdülve beszéltek a tapasztalataikról és élményeikről.
A diákok nagyobb betekintést kaphattak arról, hogy az általuk tanult szakmák hogyan működnek a munka világában és milyen kompetenciák fejlesztése javasolt ahhoz, hogy jó szakemberré válhassanak.
A nyitott és lelkes mentoroknak köszönhetően a diákok bár fáradtan, de hasznos tudással fejezhették be a napot.

     Kiadó: Junior Achievement Magyarország

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.