OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2020. február 28., péntek 16:16

Az 56 Lángja Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. február 28., péntek (OS) - 2020. március idusán ismét látható lesz az 1848 méter hosszú NEMZET ZÁSZLÓJA Budapesten, tisztelegve A MAGYAR ZÁSZLÓ ÉS CÍMER NAPJA előtt. 1848 honfitársunkkal visszük végig a főváros központi sugárútján a nemzeti lobogót. Az esemény védnökei Dr. Papp Lajos szívsebész professzor, valamint Makray Katalin zászlóanya. Ötletgazda és főszervező: Szilágyi Ákos ("56 Lángja Alapítvány, Magyar Trikolór Kft.) A résztvevők egy lélekemelő programon vehetnek részt. Részletes információk a rendezvényről az 1848.MagyarTrikolor.com oldalon olvashatók.

    Magánszemélyek, civilszervezetek, iskolák, egyesületek, sportegyesületek, hagyományőrzők, családok, önkormányzatok, cserkészcsapatok, külhoni és magyarországi, határontúli és a világban szétszórt magyar közösségek részvételére számítunk. Az 1848 méteres zászlót közadakozásból és a zászlóvivők részvételi díjából kívánjuk megvalósítani, bizonyítva, hogy mennyire becsüljük hazánkat, szeretjük zászlónkat, hagyományainkat és kultúránkat. Az egész nemzetet összefogó ünnepé kívánjuk tenni a magyar zászló napját.

     Kiadó: 56 Lángja Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.