OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. március 31., kedd 16:25

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. március 31., kedd (OS) - A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a koronavírus járvány mikrovállalkozásokat érintő hatásának enyhítése érdekében valamennyi, a Budapest Mikrohitel Programban fennálló tartozással rendelkező ügyfele számára 2020. december 31. napjáig tartó időtartamra fizetési haladékot biztosít.

    A fizetési haladék időtartamában a kölcsönszerződés szerint esedékes tőke- és kamatfizetési kötelezettségek – a törlesztőrészlet megfizetésének hiányában – nem válnak esedékessé.
Amennyiben a hitelfelvevő a fizetési haladék időtartama alatt mégis teljesít törlesztést, úgy azt az eredeti, kölcsönszerződés szerinti rendelkezéseknek megfelelően számolják el.

A fizetési haladék időtartamát követően a tartozás a kölcsönt felvevő döntése alapján a kölcsönszerződés eredeti futamidején belül, az eredetinél magasabb törlesztőrészletekkel, vagy a szerződésben szereplővel azonos összegű törlesztőrészletek fizetésével, a kölcsönszerződés futamidejének szükséges mértékű meghosszabbításával is törleszthető.

A fizetési haladék kezdetekor már fennálló lejárt tartozásokat a fizetési haladék időtartamának lejártát követő 30 napon belül kell megfizetni.
     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.