OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. március 31., kedd 17:30

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. március 31., kedd (OS) - Megnyíltak a Magyar Falu Program első pályázatai

    Orvosi szolgálati lakásra, orvosi rendelők fejlesztésére és orvosi eszközök beszerzésére nyújthatják be pályázataikat 2020.március 31-én 17:00-tól az 5000 fő, vagy ez alatti állandó lakosságszámmal rendelkező helyi önkormányzatok vagy önkormányzati társulások. A három alprogramra összesen 7 milliárd forint támogatási keretösszeg áll rendelkezésre.
A szolgálati lakás alprogram orvosi szolgálati lakások létrehozásához nyújt támogatást olyan településeken, amelyeken az orvosi praxis a pályázat benyújtásától számított legalább 6 hónapja tartósan betöltetlen.  A programra 3 milliárd forint a rendelkezésre álló keretösszeg.
Új, többcélú egészségügyi intézmény létesítését vagy már meglévő (akár eltérő funkciójú, vagy használaton kívüli) önkormányzati tulajdonban lévő létesítmény átalakítását, felújítását, korszerűsítését, bővítését, illetve az ezzel kapcsolatos berendezések, eszközök beszerzését teszi lehetővé az Orvosi rendelők fejlesztése alprogram, melyre 2 milliárd forintot biztosít a Magyar Kormány.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.