OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. április 4., szombat 16:21

A Bencsik János független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. április 4., szombat (OS) - Nem az önkormányzatokat kell tovább sarcolni, hanem a fideszes propagandagépezettől elvenni!

    Gulyás Gergely ma bejelentette, hogy a kormány egy 663 milliárdos járvány elleni védekezést szolgáló és egy 1345 milliárdos gazdaság-újraindítási alapot hoz létre. A járványalapot a multinacionális kiskereskedelmi láncoktól (36 milliárd), a bankoktól (55 milliárd), az önkormányzatoktól (34 milliárd), illetve más átcsoportosításokból töltik majd fel.

Az elmúlt években kivéreztetett önkormányzatoktól további 34 milliárd forintot elvenni az utolsó döfés lenne különösen úgy, hogy eközben a feladataik még növekedni is fognak, hiszen a kormány mai bejelentése szerint naponta 4000 ember veszíti el munkahelyét Magyarországon. Ráadásul nekik kell elsősorban gondoskodniuk idős, beteg honfitársainkról is, akik a járvány során a leginkább veszélyeztetett csoportot alkotják.

Eközben a Rogán Antal vezette propagandaminisztérium változatlanul 24 milliárd forintot szórhat el idén kormányzati kommunikáció jogcímen. Tudják, hogy zömében mire megy el ez a temérdek pénz? Értelmetlen nemzeti konzultációkra, fideszes szennymédia működtetésére (Lokál, Ripost és társai), továbbá azon bírósági perek költségeire, amiket sorra veszítenek el ezek a kiadványok, mivel éjjel-nappal hazudnak!

Bencsik János független országgyűlési képviselő
     Kiadó: Bencsik János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.