OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. április 20., hétfő 13:17

Bana Tibor független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. április 20., hétfő (OS) -

        Ilyen az, amikor a hatalomhoz való ragaszkodás és a politikai érdekek felülírják a szakmai és emberi szempontokat. A miniszterelnök folyamatosan propagandisztikus, jól hangzó, de nem a megoldásra koncentráló döntéseket hoz. A gazdasági mentőcsomag későn jött és európai viszonylatban gyenge intézkedéseket tartalmaz.
     Németországban rengeteg tesztelést végeznek és hatékonyan fejtik vissza a fertőzési láncot. Szlovénia úgy döntött, hogy mától elkezdi a teljes lakosság tesztelését koronavírusra. Számtalan jó nemzetközi példa áll előttünk, melyek valóban a veszélyhelyzet megfelelő kezelését célozzák. Sokkal inkább ezeket kellene követnie hazánknak, ezzel szemben sajnos azt láthatjuk, hogy ebben is magukra hagyták az önkormányzatokat.
     Felszólítom a kormányt, hogy hagyják abba a válságkezelésbe bújtatott erődemonstrációt és karaktergyilkos kampányokat, összpontosítsanak végre a koronavírus-járvány elleni küzdelemre!

     Kiadó: Bana Tibor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.