OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 10. péntek
Ismertető


2020. június 21., vasárnap 11:08

JAVÍTÁS - OS - A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. június 21., vasárnap (OS) -

    A PDSZ ezen kívül felsorol néhány munkaügyi pert, amelyben kártérítés kifizetésére kötelezte a bíróság a pécsi tankerületi központot. Mindezt az igazgató súlyos hibájának tünteti fel a szakszervezet, miközben bármelyik nagy munkáltató működésében előfordul, hogy egy-egy munkavállalója peres útra terel egy jogvitát, amelynek végén a bíróság neki ad igazat. A légből kapott, gyakran valótlan sajtóhírekre alapozott támadások természetesen nem befolyásolják a minisztérium és az állami intézményfenntartó döntéseit, Páva Péter munkáját is a teljesítménye és az eredményei alapján ítéljük meg. A pedagógusok, így a PDSZ tagságának érdekeit is az szolgálná, ha a szakszervezet megválasztott vezetői pártpolitikai célok kiszolgálása helyett valódi, szakmai alapon nyugvó érdekképviseleti tevékenységet folytatnának.  

     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.