OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. július 2., csütörtök 14:02

A Bátor Tábor Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. július 2., csütörtök (OS) - Megnyitotta online játéktárát a Bátor Tábor! Az alapítvány idén tavasszal kezdte építeni digitális táborát: online, interaktív foglalkozásaikon a súlyosan beteg gyerekek és családjaik mellett bárki részt vehetett, aki szeretett volna kikapcsolódni az elmúlt hónapok történései után. A Digitális Bátor Tábor most online tudástárral egészült ki, ahol számos játékot, a módszertanuk alapjait, hasznos tippeket is elérhetővé tettek.

    "19 év tapasztalatunk van a mentális egészségmegőrzés területén. Úgy gondoljuk, ez a tudás sokaknak hasznos lehet. Online tudástárunkban gyerekeknek és felnőtteknek is szóló kis- és nagycsoportos játékötleteket gyűjtöttünk össze, megmutatjuk, mire épül a módszertanunk, amely a mindennapi életben is segíthet akár szülőknek, akár pedagógusoknak. Az oldal folyamatosan frissül újabb tartalmakkal" – mondta el Vargyas-Tóth Julianna, a Bátor Tábor programfejlesztési tanácsadója.

Az új oldal alapját a hatvani táborhely térképe adja, ahol a különböző helyszínekre kattintva más-más tartalmakkal találkozhatnak az érdeklődők. Itt lehet jelentkezni az egész nyáron át tartó online interaktív játékokra is, ahol a résztvevők együtt szerezhetnek közös élményeket a saját otthonukban, kertjükben vagy akár nyaralás alatt.

Az alapítvány bízik abban, hogy ősszel már személyesen is találkozhatnak táborozóikkal, ezzel együtt a Digitális Bátor Tábort tovább építik, hogy még több súlyosan beteg gyerekhez és családjához vihessék el a felhőtlen nevetést és a közös játék élményét.

     Kiadó: Bátor Tábor Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.