OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. július 11., szombat 10:34

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 11., szombat (OS) - A Fidesz ne nyerészkedjen tovább a családokon, csökkentsék az energiaárakat!

    Már a koronavírus-járvány okozta válság előtt is nehéz helyzetben voltak a családok, mivel a magyar háztartások több mint 11 százaléka nem tudta időben befizetni a számláit. Ezzel a számmal pedig az Európai Unióban a sereghajtók közé kerültünk, és a visegrádi országok között is hazánk van a legrosszabb helyzetben.

Napjainkban pedig több százezer ember veszítette el munkáját és mellettük több százezer ember jövedelme csökkent, ami miatt megnövekedtek a terheik.

Az Orbán-kormány azonban még ezek ellenére is drágábban adja a lakossági gázt, a villanyt és a távhőt, mint amennyibe az kerül. A földgáz ára 2014 óta a felére csökkent, és a kőolajat is 50-60 százalékkal olcsóbban lehet beszerezni. A magyar emberek mégis hat éve ugyanazt a drága tarifát fizetik, s így az energetikai cégek profitja dagad. Számszerűen kimutatható, hogy hogyan nyerészkedik a Fidesz a fogyasztókon.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.