OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. július 19., vasárnap 17:03

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye (2.rész)
    Budapest, 2020. július 19., vasárnap (OS) -

    Fentiek forrása az állam és a tőke mohóságának csökkentése, amely során azt kívánják elérni, hogy a dolgozók és a cégtulajdonosok azonos mértékben adózzanak a jövedelmeik után.
Magyarország gazdasági teljesítménye ezeket képes biztosítani.
A Kongresszus álláspontja szerint a jóllét azonban nem csupán pénzben mérendő, hanem a közélet és a környezet tisztaságában is. Erre a komplex feladatra alkotott a párt választási programot, s ambíciójuk nem kevesebb, mint hogy Magyarország vezető kormánypártjává váljon.
Víziójuk tehát jóval meghaladja a velejéig romlott NER-kormány leváltását.
 Magyarország polgáraival új magyar alkotmányt kíván létrehozni, s ezzel véget vetni a rendszerváltás utáni évek ideiglenességeinek, illetve az alkotmányosságot felszámoló alaptörvénynek is.
Fentiek érdekében az ISZOMM mind a 106 egyéni választókerületben állít országgyűlési képviselőjelölteket, akik elsődlegesen a 2021-ben esedékes ellenzéki előválasztásokon vállalják a megmérettetést. Hasonlóképp miniszterelnök-jelöltet is állított dr. Szanyi Tibor személyében, aki a párt politikai programjának koordinátoraként ugyancsak áll az első körös, ellenzéki előválasztási küzdelmek elé.
A Kongresszus ismét Huszti Andreát választotta elnökévé. Alelnökök lettek Szabóné Kállai Szilvia és dr. Szanyi Tibor.Székely Sándor és Tóth Péter kaptak helyet. Pártigazgatói kinevezést kapott Székely Sándor, országgyűlési képviselő.
     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.