OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 15. szombat
Ismertető


2020. július 29., szerda 10:55

Az Alapítvány a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért közleménye
    Budapest, 2020. július 29., szerda (OS) - Járvány idején is halad az onkológia: régi és új rákgyógyszerek új kombinációkban. A prosztatarák, az emlőrák, a bőrrák kezelésében bekövetkezett változásokra is rávilágít a Rákgyógyítás Magazin legújabb lapszáma, amely példaadó betegek másoknak is reményt nyújtó eseteiről is beszámol. Az ingyenes országos lap az onkológiákon és a betegszervezeteknél érhető el vagy postán rendelhető meg.

    Tizenöt online előadásban foglalták össze a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság által felkért szakorvosok hazai kollégáik számára az idei – szintén virtuálisan megtartott – világkongresszus, az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság konferenciáján bemutatott legújabb kutatási eredményeket. Az előadók a Rákgyógyítás Magazin 2020. nyári, majd őszi lapszámában a betegek számára is közérthető módon elmagyarázzák a legfontosabb újdonságokat. A mostani cikkekből kiderül például, hogy milyen előrelépés várható a már meglévő rákgyógyszerek újabb kombinációkban való alkalmazásától, hogyan javultak az áttétes emlőrákos, melanoma bőrdaganatos vagy prosztatarákos betegek életkilátásai.

További részletek:
https://rakgyogyitas.hu/regi-es-uj-rakgyogyszerek-uj-kombinaciokban/

     Kiadó: Alapítvány a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.