OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. augusztus 14., péntek 14:24

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 14., péntek (OS) - A Fidesz által várt gyors visszapattanás helyett zuhanórepülésben van a magyar gazdaság

        Az Orbán-kormány elszalasztotta a korai beavatkozással járó előnyöket, nem lépett időben a válság gazdasági hatásainak ellensúlyozása érdekében. Kirúgások, fizetéscsökkenés, cégcsődök indultak el, aminek az egyenes következménye, hogy a vártnál is nagyobb mértékben csökkent a magyar gazdaság teljesítménye. A miniszterelnök által bejelentett "Magyarország történetének legnagyobb, legátfogóbb, a gazdaság növekedését és élénkítését segítő akcióterve" kudarcba fulladt.
     Az MSZP már a válság kezdete óta azt az álláspontot képviseli, hogy a munkahelyek védelmét, valamint a magyar a kis- és középvállalkozásokat kell támogatni. A Fidesz ezzel szemben őrült pénzszórásba kezdett a hozzá közel álló vállalkozók között. A papíron a gazdaságvédelemre létrehozott alapból pedig folyamatosan szipkázza el a pénzt, legutóbb 7 milliárdot vett el a kormányzati propaganda javára.
     Elég volt a fideszes oligarchák pénzeléséből! Az MSZP szerint a kormánynak meg kell védenie a meglévő munkahelyeket, támogatnia kell a hazai kis- és középvállalkozásokat. Továbbá biztosítania kell azoknak a tömegeknek a megélhetését, akiknek Orbán kudarcos válságkezelése miatt sajnos már megszűnt az állása, és nincs semmilyen jövedelme.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.